ΠΑΟ/ΑΡ. ΜΠΑΚ/ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Πρώτα η είδηση, που μας ήρθε κατευθείαν από την ελληνό- ιβηρική πιάτσα agents...Ο Παναθηναϊκός σήμερα έκλεισε τον νέο του αριστερό μπακ!!! Τελεία, παύλα, θαυμαστικό...Ξένος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, για την ακρίβεια ώρες. Το τάιμινγκ έχει σημασία, γιατί ήταν σε συνάρτηση όχι με τον... Γιαννούλη αλλά με τις ... υποχρεώσεις του εν λόγω αριστερού μπακ! Περισσότερα μετά την ανακοίνωση, θα γίνει αντιληπτό τι εννοώ...

Ασφαλώς και όχι τυχαία το προηγούμενο βράδυ από την ΠΑΕ ενημέρωσαν πως αποσύρονται από την διεκδίκηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Αυτό όμως, συνέβη χωρίς να έχει γίνει τίποτα τη Δευτέρα ή το σαββατοκύριακο στο "μέτωπο Γιαννούλη". Απολύτως τίποτα!! Δεν ήταν δηλαδή πώς ο Γιαννούλης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού ή πώς ο Παναθηναϊκός πίεσε το Γιαννούλη για εδώ και τώρα απάντηση και πήρε αρνητική από τον παίκτη. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, ούτε άλλαξε κάτι στο σκεπτικό του Γιαννούλη σε σχέση με πριν από δυο εβδομάδες (για παράδειγμα). Προφανώς και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε (και πολύ καλά έπραξε) να μην τον περιμένει άλλο ακριβώς γιατί ήρθε σε συμφωνία με τον ξένο "αντί- Γιαννούλη". Για την ακρίβεια επειδή ολοκλήρωσε με την μία από τις εναλλακτικές που είχε στους αριστερούς μπακ  και δούλευε το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Παπαδημητρίου. 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Στο δια ταύτα ο Παναθηναϊκός όχι μόνο βρήκε αλλά έκλεισε τον αριστερό του μπακ, που είναι ξένος και θα πάρει τη θέση του Χουάνκαρ σε σχέση με τον περσινό ρόστερ. Σε αντίθεση με τη μεταγραφή του Μπάλντοκ για τον εν λόγω αριστερό μπακ είχε άποψη και έπαιξε ρόλο στην τελική του επιλογή ο Διέγκο Αλόνσο.

Τώρα όσον αφορά την επόμενη ομάδα του Γιαννούλη σας το λέμε και το υπογράφουμε:  και στο επόμενο δεκαήμερο δεν θα κλείσει πουθενά. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό και σε τοπ πρωτάθλημα αλλά αν δεν συμβεί αυτό με τις όποιες λίγες πιθανότητες υπάρχουν από την Ελλάδα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στο... κόλπο.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr