Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Καλλιφούλης, με τον ίδιο να μιλάει για την περίπτωση του Χρήστου Κουρφαλίδη, για τον οποίο όπως ανέφεραν ΜΜΕ της Ιταλίας ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, με τον προπονητή του σε επίπεδο ακαδημιών να τονίζει πως έκανε ο ίδιος τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Αρχικά στην τοποθέτηση του ανέφερε: «Τον μικρό τον είχαμε στην ακαδημία για 10 χρόνια. Υπήρξε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, εγώ πήγα στην Ιταλία να συναντηθώ μαζί του και να τον ρωτήσω. Με ρώτησε τι θα έκανα εγώ στη θέση του, του απάντησα ότι θα πήγαινα και τυφλός στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πριν ένα μήνα ρώτησε εμένα για τον παίκτη, εγώ του έθεσα την ερώτηση και η απάντηση του ήταν ''θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ''.

Για τα χαρακτηριστικά του: «Είναι μία μηχανή μυαλού, ακατάπαυστο τρέξιμο, ευέλικτο κορμί στο οποίο το μόνο που μένει είναι η δουλειά».

Ενώ υπογράμμισε: «Το παιδί αναμένεται να μπει στην προετοιμασία της Κάλιαρι, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ηλικιακή ομάδα του Χρήστου οπότε μέχρι εκεί ξέρω εγώ».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr