ΠΑΟΚ:  Το θέμα της παραμονής ή όχι, του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει σίριαλ, με τους ανθρώπους του δικεφάλου του Βορρά (πρώτος ο Λουτσέσκου) να τον θέλουν στην ομάδα, αλλά φαίνεται ότι το θέμα κάπου “κολλάει”!

Την απάντηση έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντικό στέλεχος της  Πορτογαλικής εφημερίδας “A Bola”, Μιγκέλ Κορέϊα, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM, στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη και μεταξύ άλλων, τόνισε:

Η Μπενφίκα τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να συμφωνήσει και ο Μεϊτέ, ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει στην Μπενφίκα τι θέλει να κάνει και ποια ομάδα προτιμάει. Ο Μεϊτέ θέλει συμβόλαιο περίπου, ίσως και λίγο πάνω, από 2 εκατομμύρια το χρόνο και περιμένει κάτι από Σαουδική Αραβία, όπως ξέρουν στην Μπενφίκα. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, για να μάθουμε, αλλά η Μπενφίκα, σίγουρα δεν τον θέλει πίσω, πρέπει να τον δώσει σε μια ομάδα. Τα πήγε πολύ καλά πέρυσι με τον ΠΑΟΚ, πήρε και πρωτάθλημα, απορώ γιατί δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά η απάντηση είναι ότι θέλει πιο πολλά λεφτά…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr