Και στις δηλώσεις του είπε: «Είναι σημαντικό να κρατάει μία ομάδα τον κορμό της και εκεί να προσθέτει ποιοτικούς παίκτες. Καλώς ο Λουτσέσκου περιμένει και ζητά να κρατήσει ένα βασικό γρανάζι της πορείας που είχε ο ΠΑΟΚ τη σεζόν που τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναντικατάστατος θεωρείται ένας παίκτης, όταν με τον τρόπο που παίζει, αλλάζει τις ισορροπίες στον χώρο της ευθύνης του. Είναι αξιόπιστος. Έπαιζε σε άλλη θέση στο ξεκίνημα. Μετά το Κόπα Άφρικα λόγω της απουσίας του Εκόνγκ εξελίχθηκε πολύ και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Έδεσε τότε το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ.

Όσο για δίδυμο Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, και στο ερώτημα εάν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ο δεύτερος, τότε θα αναφέρω ότι ο Μιχαηλίδης είναι πολύ καλός παίκτης. Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός σε εισαγωγικά, γιατί για τους παίκτες που προαναφέραμε, πρέπει να πω ότι είναι δύο παιδιά τα οποία έχουν την πολυτέλεια να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού. Και έχει δύο παίκτες αξιόλογους αριστεροπόδαρους που στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ακριβοπληρώνονται.

Όταν θέλει το κλαμπ να έχει εξέλιξη, πρέπει να δουλεύει και τον τομέα των πωλήσεων. Πρέπει να έχεις σταθερή πορεία εξέλιξης. Και πάνω σε αυτό να χτίζεις και να πουλάς. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να μένει με τους ίδιους παίκτες συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Βγάζει παίκτες. Η αντίδραση του μεγαλομετόχου για τον Κωνσταντέλια, έδειξε την διάθεσή του να κρατήσει την ομάδα. Κρατά τους καλούς δικούς του παίκτες. Και μέσα από μία καλή πορεία, όπως η περσινή, θα έρθουν καλύτερες προτάσεις. Και για τους νεαρούς παίκτες, αλλά και για την ομάδα του Δικεφάλου».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr