Τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις δουλεύει η ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Όπως όλα δείχνουν, αν κρίνουμε από το ρεπορτάζ της LiveSport, ο επόμενος που θα υπογράψει είναι ο Θωμά Στρακόσια. Η Ένωση βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Μπρέντφορντ και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις. Έτσι τις επόμενες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κλείσουν οριστικά το θέμα του 29χρονου τερματοφύλακα, η προσθήκη του οποίου δημιουργεί ένα πολύ δυνατό δίδυμο γκολκίπερ στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού. Υπενθυμίζεται, ότι στην Ολλανδία δεν ταξίδεψαν Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και όπως φαίνεται πλήρωσαν ακριβά το μάρμαρο για την περσινή χρονιά.

Το επόμενο όνομα για το οποίο αναμένονται εξελίξεις είναι του Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Ο Μαυριτανός εξτρέμ φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ της Σιντ Τρούιντεν. Ο βελγικός σύλλογος έχει απορρίψει προτάσεις της ελληνικής ομάδας, η οποία αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά. Υπενθυμίζεται, ότι το Sportdog σας είχε αποκαλύψει πως για τον παίκτη ζητούν 3 εκατ.Ευρώ. Υπάρχουν βέβαια φωνές του ρεπορτάζ που ισχυρίζονται, ότι ίσως η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή πάει, για μετά τα παιχνίδια με τη Βελέζ, στα οποία η Ένωση έχει διαθέσιμους παίκτες στις πτέρυγες, αφού ανανέωσε και ο Άμραμπατ.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ φέτος κινείται διαφορετικά μεταγραφικά σε σχέση με πέρσι. Η Ένωση δουλεύει για την κάλυψη των σοβαρών κενών που έχει τα τελευταία χρόνια και μέχρι τον Αύγουστο αναμένονται προσθήκες σε θέσεις-κλειδιά, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ξανά ένα σύνολο ανίκητο σε κάθε μάχη.