Την περίπτωση του Κομπά Κοϊντρετί έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του, αν και η περίπτωση του 22χρονου άσου τής Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι τωρινή. 'Ηδη από το καλοκαίρι του 2021 αλλά και την άνοιξη του 2022 οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει ξανά να φέρουν στην Ελλάδα τον διεθνή Γάλλο άσο, που κατάγεται από τη Νέα Καληδονία και είναι εισήγηση του Κριστιαν Καρεμπέ η περίπτωσή του - Ενδεικτικό του ότι έχει αναβαθμιστεί, ξανά, ο ρόλος του παλαίμαχου άσου στην ΠΑΕ.

Ο Κοϊντρετί, μάλιστα, είχε παίξει στους Νέους της Βαλένθια, τη β΄ ομάδα της αλλά και στην πρώτη, δηλαδή ένα κλαμπ που ο Ζόρζε Μέντες έχει πολυ καλές διασυνδέσεις - Κι αυτό είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει. Μόνο που δεν τα είχε καταφέρει.

Τώρα η πληροφορία από την Πορτογαλία αναφέρει ότι οι Πειραιώτες δεν θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που θα τον στείλουν πίσω στη Σπόρτινγκ, αλλά προσανατολίζονται να πάρουν με τη μορφή δανεισμού του Κοϊντρετί.

Η Εστορίλ αγόρασε τον περασμένο Γεναρη με 3 εκατ. ευρώ τον παίκτη από τη Βαλένθια, αφού αγωνιζόταν ήδη στην Πορτογαλία με τη μορφή δανεισμού, και την επόμενη μέρα η Σπόρτινγκ είχε δώσει 4,25 εκατ. ευρω στην Εστορίλ για να της τον πουλήσει. Προφανώς σε μια κίνηση με προοπτική, για το μέλλον.

"Πώς να βρει χώρο στη Σπόρτινγκ - Ταχυδυναμικός και πρότζεκτ - Στη θέση του Αλεξανδροπουλου"

Το sportdog επικοινωνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλακο, που γνωρίζει πολύ καλά το  ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, για να σχολιάσει το θέμα.

"Στην Εστορίλ ξεκίνησε τη σεζόν και ήταν πολύ καλός και μετά τον πήρε η Σπόρτινγκ. Αλλά δεν δε έπαιξε παρα το γεγονός ότι ο Αμορίν ειπε δημόσια ότι τον υπολογίζει. Βέβαια σε πρωταθληματική ομάδα, που όλοι είχαν ρόλους κ.λπ., πώς να έβρισκε χώρο στη μέση της σεζόν;", αναρωτήθηκε ο καλός συνάδελφος.

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Ανερχόμενο παιχτάκι είναι, αλλά είναι ταχυδυναμικός, περισσότερο πρότζεκτ με προοπτική για το μέλλον".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει πίσω τον Αλεξανδρόπουλο και θα ζητήσει τον Κοϊντρετί- Ταιριάζει αυτό το σενάριο;

"Είναι λογικό να φυγει ο Αλεξανδρόπουλος για να έρθει κι αυτός. Έχουν κοντινά στοιχεία στο παιχνίδι τους. θα μπορουσε να έρθει δανεικός με οψιόν, αλλά όχι χαμηλότερη από 4+ εκατ. ευρώ που είχε δώσει η Σπόρτινγκ για να τον πάρει".