Η Μπολόνια θέλει πολύ να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, με ιταλική ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι και ο φορ του Παναθηναϊκού επιθυμεί να αγωνιστεί στους «ροσομπλού».

«Ο Έλληνας επιθετικός έρχεται πιο κοντά και θέλει να φορέσει τη "ροσομπλού" φανέλα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η μεγάλη δυσκολία στις διαπραγματεύσεις έρχεται από τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα δεν θέλει να πέσει κάτω από τα 25 εκατ. ευρώ και μπλοκάρει κάθε χαμηλότερη προσφορά», αναφέρει το «bolognaposrtnews.it».

Και το δημοσίευμα συνεχίζει: «Ο Σαπούτο έφτασε πριν λίγες ημέρες στα 20 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 σε μορφή μπόνους, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ. Η πρόταση απορρίφθηκε από την ελληνική ομάδα. Η Μπολόνια ελπίζει ότι η επιθυμία του Ιωαννίδη να φορέσει τη "ροσομπλού" φανέλα θα χαμηλώσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο ο Έλληνας να είναι παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λόγω της απόστασης των 3 εκατ. ευρώ μεταξύ της πρότασης και των απαιτήσεων».