ΠΑΟΚ: Οσο δεν ολοκληρώνεται η παραμονή του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ ,τόσο στην Τούμπα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.Ο Ρουμάνος διεθνής Μαρίν είναι ένας από τους παίκτες που έχει βολιδοσκοπήσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Μάλιστα, ο Μάριν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Ρουμανία, έχοντας πετύχει και δύο γκολ στα πρώτα τρία ματς της διοργάνωσης.

Ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι ο Μάριν δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Κάλιαρι.Ο 28χρονος χαφ μετά από το τέλους του διετούς δανεισμού στην Έμπολι θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που τον απέκτησε από τον Άγιαξ και μπορεί το μέλλον του εκεί να είναι αβέβαιο, ωστόσο οι δεσμεύσεις του περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την περίπτωσή του.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρονται στον ιταλικό Τύπο, η ομάδα της Σαρδηνίας προτιμά να τον παραχωρήσει καθώς το συμβόλαιό του θεωρείται δυσβάσταχτο. Οι ετήσιες αποδοχές του, όπως γράφεται, φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ κι αυτός είναι ο λόγος που η Κάλιαρι θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.