Άρης: Καθώς ο Μπίργκερ Βερστράτε βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για τη μεταγραφή του στη Λέουβεν, στον Αρη είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν πιο άμεσα και να βάλουν στις μεταγραφικές προτεραιότητες την προσθήκη αμυντικού μέσου με έναν εν δυνάμει παίκτη ενδεκάδας.

Ο Βέλγος χαφ δεν ακολούθησε την Κιτρινόμαυρη αποστολή στην Πτολεμαϊδα, κατόπιν και δικής του επιθυμίας ώστε να αποφύγει τυχόν απρόοπτα γεγονότα (βλ. τραυματισμό), αφού οι επαφές του για να επιστρέψει στη χώρα του και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του είναι προχωρημένες. 

Μάλιστα, κύκλοι της ΠΑΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι η ομάδα θα επωφεληθεί ένα ποσό, χωρίς να διευκρινίζουν κάτι περισσότερο, καθώς ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Αρη. Ωστόσο είναι επιθυμία του να επαναπατριστεί, περισσότερο για οικογενειακούς λόγους, όπως είχαν αναφέρει προ ημερών και τα media στο Βέλγιο. 

Μία εξέλιξη για την οποία στον Αρη ήταν λίγο-πολύ προετοιμασμένοι καθώς είχαν ήδη στο πλάνο μεταγραφικής ενίσχυσης τουλάχιστον ένα αμυντικό χαφ και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες, που να έχει την ευχέρεια να υποστηρίξει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Άκης Μάντζιος. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε ψάχνει παίκτη ενδεκάδας και σε καμία περίπτωση συμπληρωματικό, αφού την προηγούμενη χρονιά η ομάδα και κατ’ επέκταση το πλάνο του προπονητή… ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις επιλογές στον άξονα.

Πηγή: metrosport.gr