ΦΕΛΙΣΙΟ MΙΛΣΟΝ: Θέλει να φύγει από το Ισραήλ , εξαργυρώνοντας μια πολύ καλή σεζόν που έκανε. Για αυτό τον λόγο πιέζει η πλευρά του την Μακάμπι, μην ακολουθώντας και μην πηγαίνοντας στην προετοιμασία της στην Πολωνία. Ο ατζέντης του θέλοντας να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εμφάνιση του Μίλσον κόντρα στον Ολυμπιακό, τζογάρει αλά ελληνικά!!! Έχει φροντίσει να βάλει στο... παιχνίδι απόκτησής του όλη την ελληνική Big 4. Ξεκίνησε από τους δυο δικεφάλους και συνέχισε με τους δυο αιώνιους. Ουσιαστικές και προχωρημένες συζητήσεις έκανε μόνο με την ΑΕΚ,  μιλώντας βασικά με τον Παναγιώτη Κονέ. Και στην Ένωση πάντως δεν ήταν στις δυο πρώτες επιλογές της λίστας υποψηφίων για την θέση του αριστερού εξτρεμ (όντως στην πορεία No 1 έγινε ο Αμπού Κοιτά, ο οποίος αποκτήθηκε κιόλας).

Από εκεί και πέρα το... μεταγραφικό αφήγημα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είχε να κάνει βασικά περισσότερο με τον ατζέντη του Μίλσον και με ... ελληνικούς κύκλους, που για διαφορετικούς λόγους η κάθε πλευρά πλασάρει πως ενδιαφέρει είτε τους "ερυθρόλευκους", είτε τους "πράσινους". Στις περιπτώσεις τους όμως, το θέμα δεν είναι αν τους έχει προταθεί ή αν τον θεωρούν καλή και ενδιαφέρουσα "ευκαιρία", αλλά πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση του, είτε στους μεν, είτε στους δε. Στην στήλη δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, άσχετα με όσα διαρρέουν στο Ισραήλ ή παράγονται από εδώ. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Παρεμπιπτόντως πρόταση, πρόταση στην Μακάμπι για Μίλσον τον τελευταίο μήνα πήγε μόνο από Ελλάδα κι από Τουρκία, καμία μάλιστα άνω των 2.800.000 ευρώ (φιξ transfer fee, χωρίς τα μπόνους)!!

ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ: Είναι όντως στην short list  του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους φορ. Αρέσει όντως στον Λουτσέσκου, χωρίς να... κόβει φλέβες κιόλας για πάρτη του. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν όντως βολιδοσκοπήσει... προθέσεις και τιμές, του ίδιου (βασικά) αλλά και της Ντιναμό. Όπως μας μεταφέρθηκε όμως, από εγκυρότατη πηγή της ελληνό - κροάτικης πιάτσας agents, η περίπτωσή του γίνεται αρκετά περίπλοκη και λόγω των... τρελών απαιτήσεων του Πέτκοβιτς αλλά και της στάσης που κρατάει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ("πουλάει" κι αυτή την δική της... τρέλα). Για να μην το κουράζω περισσότερο: στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε κάποια διαπραγμάτευση με τους Κροάτες, ούτε η υπόθεση Πέτκοβιτς είναι σε προχωρημένη φάση. Παραμένει δηλαδή ανάμεσα στους υποψηφίους για τη θέση του σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο τουλάχιστον για τώρα...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η στήλη είχε το αποκλειστικό για την μεταβίβασή του από τον Σπανό στους δυο νέους συνιδιοκτήτες, Στασινόπουλο-Σταμούλα. Από τότε έχει περάσει καιρός, η αλλαγή ιδιοκτησίας της περιστεριώτικης ΠΑΕ δεν έχει περάσει ακόμη από τη  ΕΕΑ, οι δυο πλευρές στα μεταγραφικά και τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν συναποφασίζουν και... όλα καλά και ωραία μέχρι τώρα. Άρχισαν όμως και οι αποχωρήσεις. Πρώτα του Στάθη Ταυλαρίδη, από τσιφ σκάουτ, λόγω ... διαφωνιών. Όπως μάθαμε ο Ταυλαρίδης ήταν βασικά επιλογή του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Η "είδηση" εφόσον επιβεβαιωθεί βεβαίως είναι ...άλλη. Και έχει να κάνει με τον έναν εκ των δυο εν δυνάμει συνιδιοκτητών του Ατρόμητου. Οι πληροφορίες της στήλης, λοιπόν, θέλουν τον Σταμούλα να αποχωρεί/αποσύρεται και να μένει μόνος του ο Στασινόπουλος. Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ΠΑΕ από τον Σπανό να παίρνει αναβολή για 4 με 6 μήνες!