Ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για το μέλλον τού Γιώργου Μασούρα, καθώς φαίνεται ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού - Παρά το ενδιαφέρον που είχε υπάρξει από τη Γερμανία, φαίνεται ότι και ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του στην Ελλάδα.

Τι αναφέρει αυτό το σενάριο; Ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον διεθνή Έλληνα άσο για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά, σαφώς, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που (πρέπει να) έχει για το τι θα αποφασίσει τελικά ο Μασούρας.

Γιατί οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που τον είχαν πιστέψει τον Γενάρη του 2019 και είχαν δώσει 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για να τον αποκτήσουν, αν και ο Γιώργος ήταν ήδη 25 ετών τότε και δεν ήταν πολλοί εκείνοι που έβλεπαν να έχει μέλλον σε μεγάλη ομάδα.

Φωτογραφία Intime

Τελικά ο Μασούρας είχε πιάσει Λιμάνι και έκτοτε δεν έχασε ποτέ τη θέση του βασικού, αν αφαιρέσει κάποιος την τελευταία περίοδο με τον Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου, που τον θεωρεί περισσότερο δεύτερο επιθετικό (άρα όχι άμεσα χρήσιμος στο πλάνο του) και όχι εξτρέμ. Ο 30χρονος άσος έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα, Κύπελλα, έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα, ενώ πριν από λίγο καιρό σήκωσε και τον τίτλο τού Conference League.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, έχει καταθέσει πρόταση για την παραμονή του, αλλά με τους όρους που θέλει η ΠΑΕ οικονομικά και σε χρονική διάρκεια, και όχι με βάση την επιθυμία του παίκτη. Εδώ έρχεται το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει στην πλευρά του Μασούρα την καλύτερη πρόταση για να ενταχθεί στην ομάδα του.

"Ανέβασε το ταβάνι του - Έκπληξη αν φύγει από Ολυμπιακό - Η διαφορά για ΠΑΟ σε σχέση με Παλάσιος"

Το market value τού παίκτη αυτό το διάστημα βρίσκεται στα 4 εκατ. ευρώ (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 10!), και πλην του Παναθηναϊκού έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα έχει δείξει και η Μπόχουμ. Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Μανίκα, που είχε πάρει στον Πανιώνιο το 2014 τον Μασούρα από τον Ηλυσιακό, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ για το μέλλον του.

"Εξαιρετικό παιδί, καταπληκτικός χαρακτήρας, κάθε χρόνο ήταν και καλύτερος. Από τον Ηλυσιακό είχε έρθει στον Πανιώνιο και έκανε μεγάλη καριέρα, ανέβασε το ταβάνι του. Όπως μεγάλη καριέρα έκανε και στον Ολυμπιακό. Για εμένα θα είναι έκπληξη αν φύγει από τον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά ο Α. Μανίκας μέσω του sportdog.

Φωτογραφία Intime
Φωτογραφία Intime

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο; Γιατί για τον Μεντιλίμπαρ είναι δεύτερος επιθετικός και όχι εξτρέμ.

"Έχει πολλά στοιχεία, είναι πολυσύνθετη ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Μπορεί να παίξει σε δύο-τρεις θέσεις το ίδιο καλά. Είναι και τι θέλει ο καθένας στην τακτική κ.λπ. Δίνει τα πάντα στο γηπεδο, έχει επιθετικά χαρίσματα αλλά δίνει πολλά και στην άμυνα".

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για εξτρέμ στη θέση του Παλάσιος - Μπορεί να δώσει περισσότερα στους Πράσινους;

"Είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Παλάσιος στηρίζεται  πιο πολύ στα τεχνικά, ενώ ο Γιώργος είναι πιο πολύ αθλητής".