Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενόψει και της επίσημης «πρώτης» της ομάδας για τη νέα σεζόν, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως πρώτο στόχο τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Γιώργου Μασούρα και του Κώστα Φορτούνη, αλλά και την απόκτηση ενός φορ, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταματέλος ανέλυσε και τα δεδομένα αναφορικά με την παραμονή του Νταβίντ Κάρμο και τις σκέψεις της ομάδας αναφορικά με τον τρόπο που θα τον αποκτήσουν.

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Κάρμο να είναι στην λίστα των παικτών που θέλει να κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός. Θέλει να κλείσει ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά έχει ανταγωνιστές, εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Θέλει ο Κάρμο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ακόμη και για ποσοστό συνιδιοκτησίας σκέφτεται ο Ολυμπιακός.

Αυτό που "καίει" τον Ολυμπιακό είναι οι ανανεώσεις Μασούρα-Φορτούνη, αλλά και το θέμα του φορ. Στο πρώτο θέμα περιμένουμε λογικά κάποια συνάντηση Φορτούνη-Μαρινάκη, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν».