Στο στόχαστρο της Κάντιθ βρίσκεται ο Λορέν Μορόν, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος φαίνεται ότι κάνει πίσω για τον φορ του Άρη.

Η ιστοσελίδα «elgoldigital» ανέφερε ότι οι «κίτρινοι» ζητούν πολλά λεφτά για να παραχωρήσουν τον 30χρονο επιθετικό ύστερα από την εξαιρετική σεζόν που έκανε στο «Κλ. Βικελίδης», γεγονός που κάνει την Κάντιθ να κοιτάζει και αλλού για την ενίσχυσή της στη γραμμή κρούσης.

«Η Κάντιθ θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της για την επόμενη σεζόν, καθώς μπορεί να χάσει τον Κρις Ράμος εάν έρθει μια καλή πρόταση. Εάν φύγει, ο Λορέν Μορόν είναι ο κύριος στόχος, καθώς μόλις ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν στην Ελλάδα. Ωστόσο, η αθλητική διοίκηση του συλλόγου της Κάντιθ έχει στο μυαλό της ένα plan b.

Μετά την εξαιρετική σεζόν του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου έδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, η ελληνική ομάδα έβαλε υψηλό τίμημα για τη μεταγραφή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αθλητική διοίκηση της Κάντιθ έχει αρχίσει να διερευνά άλλες επιλογές. Μεταξύ αυτών είναι ο Κέβιν Κάρλος. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου έχει ξεχωρίσει πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 35 αγώνες», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.