Άρης: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να... χαλάσει η μεταγραφική ηρεμία στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν προχωρήσει σε καμία καινούρια προσθήκη έως τώρα, διότι ασχολούνται με «δύσκολες» περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν βιάζονται να αποφασίσουν για το μέλλον τους και παράλληλα δεν έχουν την Ελλάδα ως προτεραιότητα.

Οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες, στην παρούσα φάση, δηλαδή αριστερός μπακ, αμυντικός μέσος και πλάγιος χαφ (κατά προτίμηση από τα δεξιά) και η ελληνική αγορά διαθέτει ορισμένες περιπτώσεις με τις οποίες θα μπορούσε να ασχοληθεί ο Άρης.

Όπως για παράδειγμα του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την Ένωση, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει εκεί.

Ο Ισπανός χαφ, που έγινε γνωστός από το πέρασμά του ως παίκτης του Βόλου, προσπαθεί να μείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ, όμως η πληθώρα επιλογών του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Αν ο Φερνάντες μείνει ελεύθερος, τότε οι Θεσσαλονικείς είναι πιθανό να ασχοληθούν μαζί του. Άλλωστε, το όνομά του είναι γνώριμο στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, καθώς και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε έντονη φημολογία περί συμφωνίας, η οποία όμως δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Πηγή: metrosport.gr