Τάσος Νικολογιάννης: Για όσα ψάχνει ο Ντιέγκο Αλόνσο με την απόκτηση των δύο εξτρέμ, αλλά και τις εξελίξεις από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ.

«Του Άλεξ Σάντρο δεν παίζει στον Παναθηναϊκό. Ρώτησα και μου είπαν ότι άλλος είναι ο στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ. Όσο δεν κλείνει αλλού ο Γιαννούλης είναι ένα ανοιχτό παράθυρο, αλλά μέχρι εκεί. Για τον αριστερό εξτρέμ, υπάρχει στόχος, γίνονται συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι πάει να πάρει δύο εξτρέμ, δείχνει ότι ο Αλόνσο θέλει παίκτες με άλλα στοιχεία από αυτά των υπάρχοντων, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται. Θέλει γκολ, παιχνίδι στο ένας με έναν, ταχυδύναμη. Υπάρχει διάθεση να δοθούν χρήματα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Τάκης Φύσσας θα επιστρέψει στην ομάδα  σε ρόλο τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ στα θετικά είναι η παρουσία των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν στη χθεσινή προπόνηση, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει ότι ακόμα τα εισιτήρια για το φιλικό του Σαββάτου (13/7) δεν έχουν βγει ακόμα για διάθεση, τονίζοντας ότι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα γίνει.