Γιουσούφ Σαρί: Δημοσίευμα που βάζει... φωτιές στους Big 4 του ελληνικού πρωταθλήματος έρχεται από την Τουρκία και τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, που σε ανάρτησή του σημειώνει πως ο Ολυμπιακός και η Ντερμίρσπορ έχουν μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του 25χρονου εξτρέμ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

«Επίσημες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί ξεκίνησαν η Αντάνα Ντεμίρσπορ και ο Ολυμπιακός», γράφει συγκεκριμένα και προσθέτει, απαντώντας σε κάποιο σχόλιο, πως την περίπτωση του Σαρί, στο παρελθόν, έχουν εξετάσει ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Ο Γιουσούφ Σαρί που έχει γεννηθεί στη Γαλλία από Τούρκους γονείς, την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, είχε 2 ματς με ισάριθμα γκολ στο Κύπελλο, ενώ στα προκριματικά του Europa Conference μέτρησε σε 6 αγώνες, 2 τέρματα και άλλες τόσες ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ, όντα 4 φορές διεθνής με την Εθνική Τουρκίας.