Με μια τρίτη συνεχόμενη ήττα έδωσε συνέχεια ο ΠΑΟΚ στα φιλικά του παιχνίδια στην Ολλανδία, χάνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με τον Σβαμπ, όμως στο β’ ημίχρονο οι Βέλγοι αντέδρασαν και με δύο γκολ έφτασαν στη νίκη με ανατροπή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε τις δοκιμές του κι ενώ στις 20.00 οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν άλλο ένα φιλικό με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Φίτεσε.

O «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5’ ο Μουργκ έκανε ένα καλό σουτ για να φύγει άουτ η μπάλα, ενώ το σουτ του Σάστρε στο 16’ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Ουνιόν.

Στο 20’ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Σβαμπ έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 27’ ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, με το πέναλτι να το έχει κερδίσει ο Μπράντον Τόμας.

Ο Τόμας στο 32’ και ο Κουλιεράκης στο 34’ είχαν με τη σειρά τους καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, για να απειλήσει η βελγική ομάδα με σουτ του Φρανσουά στο 39’, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Η ισοφάριση ήρθε στο 49’, με τον Ελ Χατζ να πασάρει στον Ντέιβιντ, που βρήκε δίχτυα από κοντά, με τον Σβαμπ στο 63’ να έχει ένα καλό σουτ και προέκυψε κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

Τρία λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε η ανατροπή με κοντινό σουτ του Καμπακού κι ενώ λίγο έλειψε να γίνει και το 3-1 στο 71’, αλλά ο Ντέιβιντ με γυριστό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα ο Τόμας στο 82’ σούταρε κι έφυγε λίγο άουτ η μπάλα.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον Τόμας.