Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ανακοινώσει τον Σβέριρ Ίνγκασον, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος στόπερ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Μίντιλαντ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πράσινους για την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ και η ομάδα του έχει συμφωνήσει να τον πουλήσει με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 3.5 εκατομμύρια. Πρόκειται για μία… πανάκριβη κίνηση από το Τριφύλλι, αφού και ο Ισλανδός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ο Ίνγκασον έπαιξε από το 2019 μέχρι το 2023 στον ΠΑΟΚ αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα κατέκτησε με τον Δικέφαλο του Βορρά ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα. Συνολικά με τους Θεσσαλονικείς είχε 148 εμφανίσεις με 15 γκολ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε στη Μίντιλαντ υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Με την ομάδα της Δανίας κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 30 εμφανίσεις και 2 γκολ.



Επίσης από το 2014 είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών της Ισλανδίας μετρώντας 51 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ συμμετείχε στο Euro του 2016 (φτάνοντας ως τα προημιτελικά) και το Μουντιάλ του 2018.