Και ξαφνικά… θρίλερ με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ! Αν και όσοι διαβάζετε Sportdog.gr και Μιχείες είχατε ενημερωθεί για το σενάριο και τις προθέσεις του παίκτη περί Ολυμπιακού από τις 26 Ιουνίου!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν εδώ και λίγες ώρες διαρρέει πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Δανό στράικερ και στρέφεται σε άλλες επιλογές. Η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν και ένα παιχνίδι τακτικής, πιέζοντας τον άσο να αποφασίσει, γνωρίζοντας πως από την Ευρώπη δεν έχει προσφορές που να τον εξιτάρουν.

Και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό σκέλος ατού πρόσφατα ο Μπρέιθγουέιτ αρνήθηκε πρόταση με 6.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές από την Σαουδική Αραβία αφού δεν θέλει να πάει εκεί!

Αυτό που δεν γνωρίζει πολύ κόσμος είναι πως αποτελεί γόνο μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στην Δανία. Οπότε το οικονομικό δεν είναι το κυρίαρχο στην όποια επιλογή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλει ένα συμβόλαιο που θα "σέβεται" το προφίλ/βιογραφικό και το όνομα του. Από χθες, λοιπόν, που εξέπνευσε ημερομηνία που μπορούσε να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του με την Εσπανιόλ, ο ΠΑΟΚ έγινε πιο αποφασιστικός και πιεστικός με τον Μπρέιθγουέιτ. Ανέβασε την προσφορά του στα 2.100.000 τον χρόνο είτε για κλειστό 2ετες , είτε για συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις του Μπρειθγουέιτ, όσον αφορά στις καθαρές αποδοχές του; Πέντε (5) εκατομμύρια συνολικά για 2 χρόνια!!!