Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο συμβόλαιο μεταξύ Ερυθρόλευκων και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μιας και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και οι διαδικασίες είναι στην τελική ευθεία, με τον Μαροκινό πλέον να έχει απολαβές πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ίσως φτάσει και στα 2,5.

Την ίδια στιγμή ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας ότι ο Δανός δέχθηκε την πρόταση των Ερυθρόλευκων και αυτή την εβδομάδα αναμένεται στην χώρα μας ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέου συμβόλαιο.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δείχνουν ότι οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θέλουν να... τρέξουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι με τον Κρίστοφερ Βέλντε να είναι και αυτός κοντά το να φορέσει τα Ερυθρόλευκα, μιας και υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν για την αγορά του, με τους Πολωνούς πάντως να ψάχνουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος και τα δημοσιεύματα να σημειώνουν πως αναζητούν πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια.

Τέλος ο Ολυμπιακός αναζητά και ποδοσφαιριστές για την άμυνά του, με τα ονόματα των Σρντναν Μπάμπιτς της Σπαρτάκ Μόσχας και ο Γουίλιαμ Ρότσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εμφανίζονται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, με τον πρώτο να είναι αριστεροπόδαρος στόπερ και ο άλλος δεξιοπόδαρος, αλλά και τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους μέχρι το 2028 και 2025 αντίστοιχα.