Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, το αντίο του Κώστα Φορτούνη στους Πειραιώτες, τη μεταγραφή του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, αλλά και τις επόμενες κινήσεις μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ.

«Θα έχουμε κι άλλες κινήσεις. Σύντομα θα έχουμε κι άλλες κινήσεις. Η πρώτη αφορά τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, αφού τον ανακοίνωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Έγραψε τα ξημερώματα πως ο Μπρεϊθγουέιτ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Θεωρείται πλέον δεδομένο, κι ας τηρούν σιγήν ιχθύος από τον Ολυμπιακό, που παραδοσιακά αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν μέχρι να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή τους.

Ο ΠΑΟΚ δεν απέσυρε τυχαία το ενδιαφέρον του, αφού είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και ήταν σε συζητήσεις. Όπως έγινε γνωστό, κάπου χρησιμοποίησε και τον ΠΑΟΚ ο παίκτης, την πρόταση που είχε στα χέρια του, ως διαπραγματευτικό μέσο. Τώρα περιμένουμε να έρθει, να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, για να πάει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε πως περιμένουμε την απάντηση του Ελ Κααμπί στο νέο συμβόλαιο και από την Πολωνία προκύπτουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν επαφές για να βρεθεί το σημείο επαφής και να κλείσει η μεταγραφή του Βέλντε από τη Λεχ Πόζνα, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή Ποντένσε.