Νίκος Αθανασίου: Νέα δεδομένα για τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Παναθηναϊκό μιας και όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ το Τριφύλλι απέκτησε από το Λεβαδειακό το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, δίνοντας ένα μεγάλο ποσό, κάτι που σημαίνει πως πλέον οι Έλληνας φορ ανήκει 100% στους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Μαρτίν, θέλοντας να κάνει την υπέρβαση στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ πεσήμανε ότι από τη στιγμή που ο Γιαννούλης δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι και πάλι για την περίπτωσή του. 

Για το θέμα του εξτρέμ σημείωσε ότι ίσως η προσπάθεια αυτή να είναι περισσότερο προχωρημένη συγκριτικά με εκείνη του αριστερού μπακ λέγοντας ότι ότι τα ονόματα των Λούκα Μόουρα και Βάργκας, που γράφηκαν χθες, δεν φαίνεται να απασχολούν, την ίδια στιγμή πάντως που σημείωσε ότι αν κριθεί ότι θα πρέπει να γίνει μια υπέρβαση, μία «τρέλα», όπως είπε χαρακτηριστικά, για κάποιον παίκτη, τότε μια τέτοια θα είναι.

«Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος, όμως, φαίνεται να είναι παίκτης, που προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός. Ίσως να είναι κάποιος άλλος, κάποια άλλη περίπτωση πιο ψηλά. Οι Πράσινοι κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και σε αυτή τη μεταγραφική περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αθανασίου.