Σε μια περίοδο στην οποία το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και το ενδεχόμενο μεταγραφής του δεν είναι απίθανο, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αγοράσει το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε ο Λεβαδειακός.

Ο λόγος που οδηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην απόφαση αγοράς του ποσοστού που διατηρούσε ο Λεβαδειακός για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι απλός. Ο Αλαφούζος ήθελε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του διεθνούς επιθετικού.

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά τις εντυπωσιακές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ίπσουιτς και την Μπολόνια, ο Αλαφούζος αισθάνθηκε μεγάλη πίεση από το περιβάλλον του για την πώληση του Ιωαννίδη. Κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί, καθώς θεωρεί τον παίκτη ένα προσωπικό κερδισμένο στοίχημα και θέλει να “χτίσει” πάνω του την ομάδα.

Παράλληλα πίεση άσκησε και ο Λεβαδειακός στον Αλαφούζο, καθώς θα ήταν μεγάλο το ποσό που θα λάμβανε στο ενδεχόμενο πώλησης του Ιωαννίδη. Και αυτή η πίεση έφερε και μια μικρή “ρήξη” στις σχέσεις Αλαφούζου – Κομπότη, όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον.
 

Για να… ξεμπερδεύει ο Αλαφούζος και για να αποφορτιστεί από την πίεση, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βγάζοντας από το ταμείο του ένα σεβαστό ποσό, απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να έχει πλέον ο ίδιος τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του παίκτη. Και αυτό που συνεχίζει να λέει στους συνεργάτες του είναι: “Ο Ιωαννίδης δεν πωλείται”.

Πηγή: trifilara.gr