Νίκος Ουσταμπασίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής σχολιάζοντας το μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστές τον Σουαλιχό Μειτέ και τον Γίοσιπ Μίσιτς, αλλά και τις ανάγκες των «ασπρόμαυρων» όσον αφορά την ενίσχυση. 

Αρχικά σχολίασε την επικείμενη αποχώρηση Μειτέ σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη έλευση του Μίσιτς: «Ουδείς αναντικατάστατος, η ομάδα είναι πάνω από όλους. Αν ισχύει αυτό και έρθει κάποιος που ήταν ήδη στον ΠΑΟΚ, όπως ο Μίσιτς, αυτό διευκολύνει την γρήγορη προσαρμογή. Άρα αυτό είναι καλό! 

Από εκεί και πέρα ήρθε ο Καμαρά που παίζει σε αυτή τη θέση, με λίγο καλύτερα και πιο έντονα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκονται τόσο ο Μίσιτς όσο και ο Καμαρά».

Για το αν θα πρέπει να βασιστεί στον Καμαρά που έχει απείχε από την αγωνιστική δράση μεγάλο διάστημα ή να επιλέξει το δίδυμο Τσιγγάρας - Σβαμπ, τους οποίους γνωρίζει καλά ο Λουτσέσκου: «Αποκλειστικός υπεύθυνος να αποφασίσει είναι ο προπονητής. Αυτός έχει την πλήρη άποψη για τον καθένα και τι είναι καλύτερο για τον εκάστοτε αγώνα, λαμβάνοντας υπόψιν και τον αντίπαλο αλλά και την κατάσταση των παικτών. 

Εγώ προσωπικά έχω εμπιστοσύνη και στον Λουτσέσκου και στους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα για το τι πρέπει να πράξουν!»

Τέλος, μιλώντας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι η παραμονή του Κωνσταντέλια, έναν ποδοσφαιριστή κομβικό και με πολλά προσόντα. Προτεραιότητα όμως είναι και ένας σέντερ φορ!»

Αν και πρωταθλητής, ο ΠΑΟΚ σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση. Πρέπει να περιμένουμε, να έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον σύλλογο. Θα καλυφθούν οι θέσεις που χρειάζεται», είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.