ΠΑΟΚ: Υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ, με το δημοσίευμα της Record μάλιστα να δίνει σχεδόν τελειωμένη αρνητικά τη διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ και τον “στέλνει” Σαουδική Αραβία και αυτό είναι ένας λόγος που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκέφτονται την περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς και να αφήνουν στην άκρη, ορισμένοι από αυτούς, τις σκέψεις ότι δεν πρέπει ο Δικέφαλος να πάει σε παίκτη από το παρελθόν.

Η εκτίμηση του Λουτσέσκου στο πρόσωπο του 30χρονου Κροάτη είναι δεδομένη, καθώς όταν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην σεζόν που μας πέρασε τον είχε χαρακτηρίσει τον καλύτερο παίκτη της, προσθέτοντας: «έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του».

Το ερώτημα, όμως, είναι αν είναι εφικτό ο Μίσιτς να έρθει, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την κροατική ομάδα και όταν είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη, από μία διερευνητική κρούση που είχε γίνει από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι παράγοντές της τον κοστολογούσαν 4.000.000 ευρώ.

Δεν είναι πάντως η μόνη επιλογή του ΠΑΟΚ μετά τον Μίσιτς για την κάλυψη του κενού στα χαφ, σε περίπτωση που όντως ισχύει το δημοσίευμα της Record περί της επιλογής του Μεϊτέ να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία. Ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να περιμένει τον 30χρονο Γάλλο χαφ και να μην κοιτάζει αλλού, αλλά στον Δικέφαλο θέλουν να είναι έτοιμοι σε οποιαδήποτε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο χαλάσει η συμφωνία με την Μπενφίκα για τον Μεϊτέ.

Πηγή: sfina.gr