Ο Έρικ Λαμέλα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αποτελεί το τελευταίο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα της ΑΕΚ στο φετινό καλοκαίρι, ωστόσο θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr.

Ο Ματίας Αλμέιδα εδώ και πολύ καιρό «δουλεύει» την περίπτωση του Χοακίν Κορέα και μπορεί η ομάδα να διέψευσε ότι έχει γίνει πρόταση, δεν διέψευσε όμως το ενδιαφέρον που υπάρχει και είναι έντονο. Όπως και οι πιέσεις του Αργεντινού προπονητή προς τον συμπατριώτη του, ώστε να έρθει και αυτός στην Ένωση.

Μάλιστα, ο Κορέα έχει ήδη ενημερωθεί τόσο για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, φυσικά για τις προσθήκες των Περέιρα και Λαμέλα που ήδη ολοκληρώθηκαν, αλλά και για το χρυσό συμβόλαιο που του δίνει ο Μάριος Ηλιόπουλος και το οποίο είναι έτοιμο για υπογραφές.

Εάν ο άσος της Ίντερ αποφασίσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, θα πάρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή είναι η προσφορά στον ίδιο και προφανώς είναι από τις καλύτερες που έχει στα χέρια του.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα και δεν προχωραει η μεταγραφή; Η σύζυγός του, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3» η οποία δεν θέλει ούτε να ακούει για Ελλάδα. Παρότι την έχουν ενημερώσει για τη ζωή στην Αθήνα, για τα σπίτια, τα συμβόλαια, τη Γλυφάδα κι άλλα σχετικά, η ίδια είναι κάθετα αντίθεση σε αυτή τη μεταγραφή παρότι δέχται… πιέσεις. Η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του Κορέα δεν το συζητάει να μετακομίσει στην χώρα μας (τουλάχιστον για την ώρα) και επιμένει να βρει ομάδα και να παραμείνει στην Ιταλία!

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που έχει κολλήσει η μεταγραφή και δεν είναι οικονομικός, αλλά οικογενειακός. Άλλωστε, οι Αργεντίνοι φημίζονται για τους ισχυρούς δεσμούς οικογένειας και για το πόσο ακούν τις συζύγους της. Θυμηθείτε πώς έφυγε ο Σορεντίνο πριν μερικά χρόνια, επειδή δεν ήθελε η γυναίκα του να μείνει ούτε μέρα παραπάνω στην Ελλάδα!