Γιώργος Σαϊτιώτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός  μιλώντας για το μεταγραφικό... παζάρι του ΠΑΟΚ, τις κινήσεις που γίνονται και αυτές που δεν γίνονται με φόντο το ενιαίο γκρουπ των ομίλων του Champions League.

«Εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς και οι όποιες ελλείψεις του ΠΑΟΚ ''κουκουλώθηκαν'' κάτω από το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί για να αποκτήσει παίκτες με αγορά, στρέφοντας την προσοχή του στους ελεύθερους, μπορεί να λέμε εμείς ότι η ομάδα έχει εύκολο έργο για την πρώτη πρόκριση, αλλά τι θα γίνει αν δεν προκριθεί; Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεση ενίσχυση». 

Προσθέτοντας για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θα θέλει πάντα το κάτι καλύτερο και αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει στο Champions League με τον Σαμάτα, κρίνουμε με την περσινή εικόνα, όχι με το τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος. Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι, ανέβασε τον πήχη ψηλά και χρειάζεται γρήγορη ενίσχυση, γιατί με έναν Καμαρά και τον Τσιφτσή δεν γίνεται», είπε ο Γιώργος Σαϊτιώτης.