Κρίστοφερ Βέλντε: Αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Λεχ Πόζναν στον Ολυμπιακό, καθώς για πρώτη φορά άνθρωποι των Πολωνών και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τόμας Ράζα, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Γκόρνικ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Δεν θέλω να επιβεβαιώσω ότι στην περίπτωση του Μαρκβίνσκι, η Άντερλεχτ είναι πιο συγκεκριμένη. Σε αυτή τη φάση, η μεταγραφή του Βέλντε δείχνει πιο πιθανή. Πρέπει να τις αντικαταστήσουμε με αξιοπρέπεια στην επίθεση μας, γιατί ήταν μεγάλη αξία για την ομάδα μας. Ωστόσο, ο χρόνος τους στο κλαμπ φτάνει στο τέλος του. Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να αναπτυχθούν περαιτέρω».

Την ίδια στιγμή και ο πολωνικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι η μετακίνησή του στο Λιμάνι είναι πάρα πολύ κοντά, ενώ το gol24 γράφει ευθέως ότι η επόμενη ομάδα του 25χρονου Νορβηγού εξτρέμ θα είναι οι Πειραιώτες.