ΤΣΑΛΟΦ/ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ: Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το φιάσκο με τον Μπρέιθγουέιτ μάλλον την... άκουσε, τόσο από την γκρίνια των οπαδών όσο κι από αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου κι άναψε το πράσινο στην Γκοντσάρεβα για την χρηματοδότηση όχι μίας αλλά δυο μεταγραφών στη θέση του σέντερ φορ.

Τόσο ο Ρώσoς, όσο και ο Μαροκινός πάντως είναι "προϊόντα" του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και έχουν... προϊστορία δυο χρόνων στα μεταγραφικά του δικεφάλου. Δηλαδή και δεν είναι... φρέσκιες υποθέσεις και δεν αποτελούν επιλογές αλλά έγκρισης Λουτσέσκου!!

Τον Τσάλοφ ήθελαν και πέρσι στην Τούμπα, αλλά δεν ψηνόταν τότε ο ίδιος. Έτσι κι αλλιώς το buy out στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν άλλαξε, πάντα ήταν 3.000.000 ευρώ για ομάδα της Ευρώπης. Οι προθέσεις του Τσάλοφ διαφοροποιήθηκαν και είπε τώρα το "ναι" στους Πρωταθλητές Ελλάδας, με συμβόλαιο ετήσιων αποδοχών κοντά στα 1.400.000 ευρώ! Ο Τισουνταλί έχει συμφωνήσει με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.200.000 αλλά θα πρέπει η Γκοντσάρεβα να τα βρει και με την Γάνδη, η οποία είδε πόσο πούλησε η Σιντ Τρουίντεν τον Κοιτά στην ΑΕΚ και ζητάει 7ψηφιο transfer fee που θα έχει τον αριθμό τρία (3)μπροστά...