Μιχάλης Ιορδανίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Δικέφαλου του Βορρά. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην απόκτηση του Φέντορ Τσαλόφ, το δίδυμο Μειτέ- Καμαρά αλλά και τις περιπτώσεις των Λύρατζη και Τσιγγάρα, που ακολουθούν κοινή πορεία με τα ασπρόμαυρα. 

Για τον Τσάλοφ: «Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ, καθώς έχει μεγάλη σημασία και αξία η μεταγραφή του Τσαλόφ. Από ότι είδα, φαίνεται πως είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Εύχομαι και πιστεύω να προσφέρει αυτά που περιμένει ο κόσμος αλλά και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Από ότι φαίνεται είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, θέλει να παίρνει παίκτες μεγάλης χρηματιστηριακής αξίας, αυτό θέλει να κάνει και αυτή την χρονιά. Μαζί με Καμαρά, θα είναι δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ομάδες. Ο Λουτσέσκου παραμένει, το 90% του υλικού του είναι το ίδιο. Μπορεί ο κόσμος να θέλει μεταγραφές, αλλά ο Λουτσέσκου και οι υπεύθυνοι της διοίκησης ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν».

Για το αν αποτελεί απώλεια ο Μειτέ: «Ήταν ένας βασικός ποδοσφαιριστής, από ότι φάνηκε και από τα λεγόμενα του Λουτσέσκου τον χρειαζόταν πολύ. Θεωρώ όμως ότι και ο Καμαρά μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, αν και έχει άλλα χαρακτηριστικά. Ο Μειτέ ήταν πιο ψηλός, πιο δυνατός. Και ο Καμαρά θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ γιατί είναι πιο γρήγορος, μπορεί να παίξει box to box, είναι πιο κοντά στο γκολ.

Εγώ θα ψήφιζα και τους δυο, θα κάνανε τρομερό δίδυμο. Αυτό ήθελε και ο Λουτσέσκου, αλλά αυτό μάλλον δεν θα γίνει. Και εγώ θα ήθελα και τους δύο!»

Τέλος, για το αν οι Τσιγγάρας και Λύρατζης είναι καλύτερο να δοθούν δανεικοί: «Ο Τσιγγάρας είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες, ο ΠΑΟΚ πέρυσι έδειξε ότι του είχε εμπιστοσύνη και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει κάποια παιχνίδια ως βασικός, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καθιερωθεί.

Πιστεύω ότι πρέπει να πάει δανεικός, να πάρει παιχνίδια και να ξαναέρθει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει  βασικός, όταν υπάρχουν παίκτες στο χώρο του κέντρου με μεγαλύτερη εμπειρία και χρηματιστηριακή αξία. 

Και ο Λύρατζης είχε πολλές ατυχίες, ήταν σε όλες τις ακαδημίες με τον Τσιγγάρα μαζί. Από ότι φαίνεται δεν του δείχνει ο Λουτσέσκου την απαραίτητη εμπιστοσύνη, άρα και αυτός πρέπει να πάει σε μια ομάδα όπου θα πάρει παιχνίδια», είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.