Άρης: Μπορεί η αγωνιστική προσφορά του πέρσι στον Άρη να μην ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο ο Ρουμπέν Πάρντο, περί ου ο λόγος, φαίνεται πως έχει καλό όνομα στην Ισπανία.

Απ’ όπου έρχεται ένα μεταγραφικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο 30χρονος μέσος των Κιτρινόμαυρων βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων από τη χώρα του. Της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, της Έλτσε και της Σαραγόσα.

Η ιστοσελίδα muchacalidad αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο ταλαντούχος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στον ελληνικό Άρη, φέρεται να βρίσκεται στην ατζέντα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του. Η Έλτσε και η Ρεάλ Σαραγόσα ανταγωνίζονται επίσης για την απόκτηση του μέσου από τη Λα Ριόχα, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη Λεγανές και σκέφτεται άλλες επιλογές μετά από μια σεζόν με λίγα λεπτά στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Η Ντεπορτίβο, με επικεφαλής τον Φερνάντο Σοριάνο, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πάρντο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ, ο προπονητής της Ντεπορτίβο, φέρεται να ζήτησε συγκεκριμένα την υπογραφή του, λόγω της κοινής τους παρουσίας στη Λεγκανές».

Η Έλτσε, που έχασε τους δύο πιο σημαντικούς χαφ αυτό το καλοκαίρι, βλέπει τον Ρουμπέν Πάρντο ως την τέλεια λύση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Η Ρεάλ Σαραγόσα δεν θέλει να μείνει πίσω και παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Πάρντο. Η ομάδα της Αραγονίας θέλει να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα της και ο Πάρντο αναδεικνύεται ως ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της την επόμενη σεζόν».

Η τρέχουσα κατάσταση του Ρουμπέν Πάρντο, διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή του. Η έλλειψη λεπτών στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης θα μπορούσε επίσης να παρακινήσει τον παίκτη να αναζητήσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ισπανία, όπου αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν πρωταγωνιστικό ρόλο».