Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Μπάνια Λούκα στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να μην αλλάξει σε γενικές γραμμές, του λείπει ο Μεϊτέ. Έχει πάρει τον Καμαρά, ο οποίος βέβαια είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν έχει τον Μεϊτέ, αμυντικά του λείπουν ορισμένα πράγματα, και κάνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι όλοι διαθέσιμοι και μέχρι τώρα έχει 1-2 ερωτηματικά. Για τον παρτενέρ του Σβαμπ, που είναι ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ και είναι το Νο1 στο ξεκίνημα της σεζόν, και τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Κουλιεράκη. Εκεί σε άλλη περίπτωση θα έπαιζε ο Καμαρά και ο Κεντζιόρα, αλλά τον προβληματίζει και το σκέφτεται ξανά και ξανά. Πάλι σκέφτεται ξανά Τσιγγάρα που είχε ξεκινήσει με τον Σβαμπ. Απαντήσεις για όλα θα πάρουμε το βράδυ…», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, μιλώντας για τις υποθέσεις των Τσαλόφ-Τισουνταλί, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις για την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.