Μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζει να έχει το θερινό μεταγραφικό παζάρι για τις ελληνικές ομάδες, αν και αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται ο Ολυμπιακός και η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στα social media από χθες το βράδυ για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο διεθνής Αργεντινός άσος είναι 30 ετών, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 με τη Ρόμα, market value που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 20 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 110 εκατ. ευρώ!) και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι το ετήσιο κασέ του φτάνει στα 9 εκατ. ευρώ.

Το σενάριο που έχει αναπτυχθεί κυρίως στα social media (και όχι μόνο) μοιάζει απίστευτο μεν, καθώς πρόκειται για μια κίνηση που τα δεδομένα της ξεφεύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση μια τέτοια πληροφορία - Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να πούμε κάτι περισσότερο αυτή την ώρα.

Ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι όντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν μια μεγάλη μεταγραφή, από εκείνες που κάνουν κρότο, αλλά και μόνο που υπάρχει το όνομα του Ντιμπάλα στο ρεπορτάζ, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Γράφουμε ξανά: Οι Πειραιώτες όντως δουλεύουν μια μεγάλη μεταγραφή για το φετινο καλοκαίρι, από εκείνες που η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα περισσότερο μας έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός. Από αυτό όμως μέχρι να φέρει στην Ελλάδα τον Ντιμπάλα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, υπάρχει διαφορά. Για να δούμε...