Γιώργος Κούτσης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ  με αντίπαλο τη Μπόρατς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, αλλά και στις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει εύκολα, δεν πιστεύω ότι θα βρει κάποια δυσκολία απέναντι του. Είναι λογικό να έχει άγχος γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι και βάσει δυναμικής δεν μπορώ να φανταστώ που μπορεί να δυσκολευτεί ο Δικέφαλος».

Για τις μεταγραφές του Δικεφάλου: «Θα έπρεπε να έχει τους παίκτες του νωρίτερα, αν αυτό ήταν εφικτό, για να μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του όπως ο ίδιος ο προπονητής θα ήθελε, αλλά εύχομαι αυτούς που θέλει και αυτούς που επιθυμεί όσο το δυνατό πιο σύντομα».

Ενώ για τις σκέψεις της αρχικής ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Για τη συγκεκριμένη ομάδα που έχει απέναντι του ο ΠΑΟΚ, όποιον και να βάλει πιστεύω ότι θα κερδίσει. Μπορούσε να παραταχθεί και με τον Τσιγγάρα, αλλά νομίζω ότι και τώρα δεν θα έχει πρόβλημα. Όσο για το σκορ της αναμέτρησης, προβλέπω ένα 3-0», είπε ο Γιώργος Κούτσης.