Άμπραχαμ Μαρτίνες: Ο ρεπόρτερ της Θέλτα, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και σκιαγράφησε το προφίλ του Ούγκο Μάγιο, ο οποίος θα αποτελέσει ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. 

«Είναι ευχάριστος χαρακτήρας και παράλληλα άριστος επαγγελματίας. Ο Άρης έχει κάνει μία σπουδαία μεταγραφή. Ο Μάγιο είναι θρύλος της Θέλτα και επί τέσσερα σερί χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα. Ήταν δική του απόφαση να φύγει από το Βίγκο, καθώς ήθελε να αλλάξει παραστάσεις, να πάρει εμπειρίες από άλλα Πρωταθλήματα και έτσι μαζί με τους ατζέντηδες του πήρε την απόφαση να φύγει και αυτή τη φοράα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Άρη. 

Είναι ικανός τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι σπουδαίος παίκτης. Μαζεύει μπάλες στο κέντρο, είναι παίκτης συμμετοχικός και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής κι αυτό φάνηκε από το περσινό του πέρασμα στη Βραζιλία. Έχει όρεξη να δώσει και να προσφέρει πολλά στον Άρη», είπε ο Άμπραχαμ Μαρτίνες.