ΤΕΤΕ: Μόνο με αγορά, όπως αποδείχθηκε, θα ερχόταν στο τριφύλλι αφού αν έφευγε ως δανεικός τότε θα γύριζε στην Βραζιλία, είτε στην Κορίνθιανς, είτε στην Ατλέτικο Παραναένσε! H μοναδική πρόταση για αγορά που είχε η Γαλατά ήταν από την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν έκανε γκελ στον Τετέ.

Όλο αυτό βεβαίως εξηγεί και γιατί ξέφυγε στο οικονομικό η υπόθεση. Θυμίζω πως η Γαλατά θα πάρει 4.750.000 ευρώ, την αποζημίωση στην Σαχτάρ που έχει επιδικαστεί, ύψους 2.450.000, την έχουν αναλάβει ΠΑΟ - παίκτης (δηλαδή μονά, ζυγά, μονόζυγα θα την πληρώσει ο ...Αλαφούζος) ενώ σε διάφορες προμήθειες και δικαιώματα που συμφωνήθηκαν μίνιμουμ θα φύγουν 1,2 με 1,3 εκατομμύρια.

Αν βάλουμε και τα 3.000.000 του Τετέ ετησίως, μιλάμε για μακράν το κορυφαίο φετινό super deal της Super League (τουλάχιστον μέχρι τώρα)! Για να έχετε συγκριτικό μέτρο, στην υπόθεση Μαξίμοβιτς, που προηγήθηκε, ο Παναθηναϊκός είχε σκάσει σε προμήθειες κοντά στα 900 χιλιάρικα αλλά με τον Τετέ... συνέτριψε το εν λόγω ρεκόρ του!!!

ΦΑΦΑΛΙΟΣ: Έμαθα πως ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά συνολικά τέσσερις (4) agents ενεπλάκησαν στην περίπλοκη μεταγραφή του Βραζιλιάνου top εξτρεμ από την Γαλατά στον Παναθηναικό!!! Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου λέγεται πως ήταν από την Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεψε Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας καταφέρει όντως ένα σπουδαίο διαπραγματευτικό deal done με happy end! Όπως καταλυτικός ήταν ο ρόλος και του Στράτου Φαφαλιού του μοναδικού Έλληνα ατζέντη που είχε εμπλοκή σε αυτό το super deal!

Μέχρι τώρα πάντως εξελίσσεται σε... μεταγραφικό καλοκαίρι Φαφαλιού αφού αυτός 110% πιστώνεται και ένα άλλο super deal, του Θωμά Στρακόσια (με ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ) στην ΑΕΚ, έχοντας κάνει μάλιστα στην άκρη τον official agent του διεθνή Αλβανού κίπερ, τον Φεντερίκο Παστορέλο!

Θα μπορούσε πάντως ο Φαφαλιός να είχε ήδη κάνει κι απίστευτο... χατ τρικ αφού αυτός βρισκόταν πίσω κι απο τις τρεις προτάσεις της Ίπσουιτς στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη (με την τελική και λιγότερο... διαφημισμένη να προσεγγίζει τα 30.000.000 μαζί με τα bοnus στόχων)! Κάποιο πουλάκι δε, μου είπε πως μην... ξεγράφουμε την Ίπσουιτς από την διεκδίκηση Ιωαννίδη...