Κώστας Κετσετζόγλου: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ όπου αρχικά αναφέρθηκε στο νέο επεισόδιο στο... σήριαλ Πινέδα σημειώνοντας ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή εκβιάζει την Ένωση, υπογραμμίζοντας πάντως ότι ο Μεξικάνος  δεν έχει κανένα παράπονο, ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά τη θέση της ομάδας, που είναι πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Όσον αφορά στην ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, ανέφερε ότι η ΑΕΚ πρέπει να είναι σοβαρή και έτσι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, συνεπώς και την πρόκριση, ενώ σημείωσε ότι η αποστολή της ομάδας, λόγω και του ταξιδιού θα βρεθεί στην Ανδόρα από την Τρίτη.

Παράλληλα ο Κώστας Κετσετζόγλου είπε ότι η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη για αριστερό μπακ και φορ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη, ενώ όσον αφορά στις υπόλοιπες εκκρεμότητες σημείωσε ότι νέα δεδομένα θα υπάρξουν μετά τον 15Αυγουστο και έκλεισε λέγοντας ότι δεν προκύπτει ότι η Ένωση ψάχνει για τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μπρινιόλι.