Γιώργος Τσακίρης: Για τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 όπου αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, σημειώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Πινέδα δίπλα σε Γιόνσον ή Σιμάνσκι.

«Η υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να προκριθεί και να πάρει δύο νίκες απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδας. Να δώσεις βαθμούς και στην Ελλάδα, αυτοί πάνε στον εθνικό συντελεστή στη συγκεκριμένη φάση. Αναγκαστικά θα της έχει κάνει καλό και το πρώτο ματς, να μην έχει χαλαρώσει εννοώ. Ο Αλμέιδα έχει κάνει καλή δουλειά, έχει δουλέψει συγκεκριμένα πράγματα και περιμένουμε να βγει αυτή η δουλειά και στο χορτάρι», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα ο Γιώργος Τσακίρης επισήμανε πως για την υπόθεση του Πινέδα, από πλευράς ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης αν δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά «θέλω» της, με τον παίκτη να μην παραχωρείται, ενώ για τις επόμενες κινήσεις σημείωσε πως δεν πρόκειται να υπάρχει βιασύνη, μιας και το 80% των μεταγραφών έχει γίνει.