SUPERLEAGUE: Αν κρίνουμε από τους ξένους παίκτες που έρχονται αυτό το καλοκαίρι και κυρίως τα λεφτά που πληρώνονται σε συμβόλαια ή σε transfer fees, πάμε να δούμε ίσως το πιο λαμπερό πρωτάθλημα της τελευταίας 12ετίας αν όχι του 21ου αιώνα! Κι αυτό αφού ποτέ στο παρελθόν, για παράδειγμα, οι τρείς του Big 4 δεν είχαν στο ρόστερ τους παίκτες με ετήσιες καθαρές αποδοχές + 2.000.000 ευρώ.   

Στον Ολυμπιακό, στην σχετική κατηγορία, υπάρχει ο Ελ Κααμπί, στον Παναθηναϊκό ο Τετέ, στην ΑΕΚ ο Λαμέλα. Και ακολουθεί ο Αύγουστος, όπου σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης και οι τρεις αυτές ομάδες είναι διατεθειμένες να προσθέσουν από ένα ακόμη παίκτη τέτοιων συμβολαίων (δηλαδή με το δύο μπροστά στο 7ψηφιο ποσό των αποδοχών του).

Κοινώς και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν ... Ντιμπάλα και η ΑΕΚ για έναν... Κορέα και ο Παναθηναϊκός θα τα σκάσει και για τον δεύτερο (μετά τον Τετέ) πρωτοκλασάτο/βαρβάτο εξτρέμ, με τον οποίο ήδη διαπραγματεύεται. Κόντος ψαλμός αλληλούια...

ΠΑΟΚ: Κι αυτός έχει ανοιχτεί, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για παράδειγμα για τους δυο φορ, Τισουνταλί και Τσάλοφ, θα δίνει συνολικά σε net ετήσιες αποδοχές 2.900.000 ευρώ (1,4 + 1,5 εκατ. αντίστοιχα)!! Βέβαια τόσο ο Μαροκινός, όσο και ο Ρώσος, είναι 110% επιλογές της οικογένειας Σαββίδη.

Ο Τισουνταλί του Γιώργου και του τμήματος σκάουτινγκ του κλαμπ που έχει υπό την επιτήρησή του ουσιαστικά ενώ ο Τσάλοφ του Ιβάν Σαββίδη!! Και για τον διεθνη Ρουμάνο μέσο, τον Μάριν,  του δίνει το συμβόλαιο που πρόσφερε και στον Μειτε (1.300.000 τον χρόνο) αλλά και προσφέρει 3.000.000 ευρώ στην Κάλιαρι!!!