Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού-σπουδαίου φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το συγκεκριμένο ποστάρισμα φάνηκε περισσότερο σαν παιχνίδι τακτικής, αφού υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει πρόταση. Επίσης, ότι ο Ποντένσε ενδιαφέρεται να πάει στη Σαουδική Αραβία. Κάτι που κανένα από τα δύο δεν ισχύει στα όσα υποστηρίζει. Φαινόταν ότι ήταν ένα δημοσίευμα ως μέτρο πίεσης, για να πάρουν στη Γουλβς όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από τον Ολυμπιακό. Οι Άγγλοι είχαν ξεκινήσει από τα 12 εκατ. και σιγά-σιγά κατεβαίνουν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Την ίδια ώρα, υπάρχει ένα ακόμα δημοσίευμα για τον Όρτα και φαίνεται πως υπάρχει ένα παιχνίδι πόκερ. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να ακούσει κάτι άλλο, αφού θέλει και τους δύο παίκτες να έρθουν στον Ολυμπιακό. Στη σεζόν που έρχεται γίνεται ό,τι πει ο Μεντιλίμπαρ. Αν πει ο Μεντιλίμπαρ τέλος οι μεταγραφές, αυτό θα συμβεί. Και ο ίδιος έχει δουλέψει τον κορμό του ρόστερ στην προετοιμασία. Υπολογίζει περισσότερο τον Ντόη στο 6. Δεν έχει δουλέψει με τον Στάμενιτς και τον Γκαρθία, τον Ελ Κααμπί και τους Έσε γνωρίζουν την ομάδα», πρόσθεσε.