Πρώτοι εδώ, στο sportdog, είχατε διαβάσει ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην άκρη, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ήταν πιο ψηλά στις επιλογές τους από την αντίστοιχη του Κοτάρσκι στη λίστα με τους τερματοφύλακες.

Ο Κουλιεράκης είναι μέσα στα τρία "Κ" (Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης) που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει να μην αποχωρήσουν από το ρόστερ, για να μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό της στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά από την πιάτσα επιμένουν.

Με αποτέλεσμα να βλέπουμε, δεξιά και αριστερά, να κυκλοφορεί κι αλλού το ρεπορτάζ που διαβάσατε πρώτοι στο sportdog για τον Κουλιεράκη. Για αυτό και εμείς, τώρα, επανερχόμαστε με νεότερο ρεπορτάζ, νεότερες πληροφορίες για το θέμα, προκειμένου να το εμπλουτίσουμε.

Η αρχική πληροφορία, λοιπόν, ανέφερε ότι οι Γερμανοι είναι πολυ πιθανό να επανέλθουν μετά τις 25 Αυγούστου για τον Έλληνα άσο. Μάλιστα, θα υποστήριζε κάποιος ότι υπάρχει ήδη αντικαταστάτης του για την 11άδα, καθώς ο Μιχαηλίδης είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να βρίσκεται στη σκιά του Κωνσταντίνου, αλλά είναι ένας εξαιρετικός στόπερ.

Άρα το αγωνιστικό, άμεσα, ίσως να είναι καλυμμένο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν δημοσιεύματα με το όνομα του Ντρκούσιτς, που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι με 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα - Άρα να έρθει ένας ακόμα σέντερ μπακ επιπέδου για να καλύψει το κενό.

Είναι πολλά τα 2,5 εκατ. ευρώ; Γενικά μιλώντας, ναι, καθώς η ομάδα του παίκτη, η Σότσι, έχει υποβιβαστεί και ίσως να είναι ακόμα πιο ελαστική στις απαιτήσεις της. Ειδικά, μιλώντας, όμως δεν είναι και τοσα πολλά, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Άιντραχτ θα έρθει με πρόταση ύψους 11-12 εκατ. ευρώ προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συν άλλα 3 εκατ. ευρώ που θα προσφέρει στον Κουλιεράκη ως μπόνους υπογραφής - Για να πιέσει τον παίκτη να φύγει από τον Δικέφαλο.

Συνολικά δηλαδή η μεταγραφή/πρόταση θα φτάσει στα 14,5-15 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι βέβαια ότι θα συγκινήσει ΠΑΟΚ-Κουλιεράκη. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κάπως υπερβατικό με βάση το πώς κινείται (όχι το πώς μπορεί να κινηθεί αν θέλει!) στο μεταγραφικό παζάρι η γερμανική ομάδα. Κι αυτό δείχνει πόσο θέλει τον Έλληνα άσο...

«Πώληση με 4 εκατ. στον ΠΑΟΚ»

Σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου είναι ο Βάνια Ντρκούσιτς, που έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για έναν ακόμα στόπερ που θα ενισχύσει στο ρόστερ τους. Αφενός γιατί ο Νάσμπεργκ δεν πρόκειται να συνεχίσει στο ρόστερ, αφετέρου γιατί ήδη υπάρχουν σενάρια που θέλουν να έχει προκύψει ενδιαφέρον για την παραχώρηση του Εκόνγκ.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το πάγιο ενδιαφέρον τής Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κουλιεράκη που, όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, το γερμανικό κλαμπ αναμένεται να επανέλθει μετά τις 20-25 Αυγούστου για την απόκτησή του.

Ο Ντρκούσιτς είναι 24 ετών, διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, που έχει συμβόλαιο με τη ρωσική Σότσι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, έχει χρηματιστηριακή αξία στα 3,5 εκατ. ευρώ και είναι ψηλό και γερό παιδί, γρήγορος, με προοπτική στην καριέρα του.

"Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ αν... - Καλύτερος από αυτούς που έχει - Στα 4 εκατ. ευρώ η πώληση"

Για αυτό και η περίπτωσή του απασχολεί κι άλλες ομάδες πλην του ΠΑΟΚ, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει ότι όποιον παίκτη θέλει από το ρωσικό ποδόσφαιρο, μπορούν να τον φέρουν στην ομάδα τους.

"Διάβασα ότι τον θέλει η Ζανίτ - Αν τον θέλει η Ζενίτ, λογικά, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Λευτέρης Ντανοβασίλης, δημοσιογράφος που αναλύει αγώνες τού ρωσικού πρωταθλήματος και γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο εκεί.

Σε σχέση με τους νυν στόπερ του ΠΑΟΚ;

"Είναι πολύ καλός, πιο πάνω από αυτούς που έχει τώρα η ομάδα στο ρόστερ της".

Με ποιο ποσό θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος;

"Δεν έχουν γράψει ποσά, αλλά έχουν αρνηθεί όλες τις προτάσεις μέχρι τώρα. Υποθέτω ότι θα πάει κάπου στα 4 εκατ. ευρώ η πώληση".