Νίκος Παγκάκης: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ που αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενδεκάδα των Πρασίνων όσο και για τον λόγο που έμεινε εκτός λίστας ο Φίλιπ Μαξ.

«Δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Φίλιπ Μαξ. Δεν θα είναι παρών στα δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά θα το κάνει στον επόμενο γύρο. Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο παραμένει με τους παίκτες που έχει δουλέψει και δύσκολα κάνει καινοτομίες τέτοιου τύπου. Τώρα θεωρεί ότι είναι καλυμμένος για το συγκεκριμένο ματς και ο Μαξ μένει εκτός για τις δύο αναμετρήσεις με τον Αίαντα».

 Για την ενδεκάδα: «μια επιβράβευση από τον κόουτς για τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπότεφ», όπως ανέφερε με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι η παρουσία του Τσέριν ή του Μαξίμοβιτς

«Μέχρι τη Δευτέρα θα κοιτάξει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Δεν επιβεβαιώνονται από την πράσινη ΠΑΕ τα ονόματα που κυκλοφορούν, αφού όλοι είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο ματς με τον Άγιαξ» πρόσθεσε ο Νίκος Παγκάκης.