Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για το αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την υπόθεση του Όρτα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε να δούμε τα δίδυμα του Μεντιλίμπαρ, στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της επίθεσης και επειδή είναι το πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι που έχει ο Ολυμπιακός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Μεντιλίμπαρ θα δοκιμάσει περισσότερα πράγματα σε σχέση με το φιλικό στην Κύπρο. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι αν θα ξεκινήσουν ο Ζέλσον με τον Βέλντε στα άκρα της επίθεσης, αφού από την ημέρα που ήρθε ο Νορβηγός δεν έχουν παίξει μαζί. Όπως και ο Ρέτσος με τον Πιρόλα, από τη στιγμή που ήρθε ο Ιταλός στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η λογική λέει πως θα τους δούμε, αλλά αν παίξει πάλι ο Μπιανκόν, θα σημαίνει πως τον υπολογίζει περισσότερο ο προπονητής. Παράλληλα, θα δούμε σήμερα αν ο Ολυμπιακός θα πιέσει πάλι ψηλά, αφού η Νότιγχαμ είναι εξαιρετική στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Από τις ομάδες που έχει παίξει μέχρι τώρα, η Νότιγχαμ το κάνει καλύτερα από κάθε άλλη», πρόσθεσε.

Και σχολίασε τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον Όρτα: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ να έχει κόψει τον Όρτα, πόσω μάλλον στο δίλημμα Ποντένσε ή Όρτα. Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα για τον προπονητή. Να υπήρχε δίλημμα Ποντένσε ή Βέλντε, για παράδειγμα, να το συζητούσαμε, αλλά να μιλάμε για έναν χαφ και έναν ακραίο, δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Τους θέλει και τους δύο. Και τον Ποντένσε και τον Όρτα, όπως ήθελε και τον Ελ Κααμπί και τον Φορτούνη. Ήθελε και τους έξι παίκτες που έληγαν τα συμβόλαιά τους και είχαν κατακτήσει το Conference League».