ΠΑΟΚ: Ενα δύσκολο καλοκαίρι διάγει ο Λευτέρης Λύρατζης που βρίσκεται εκτός πλάνων Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, τα έχει ήδη βρει με την Μποαβίστα, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. 

Η παρουσία του πρώην βοηθού του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι στην τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας ήταν βασικός λόγος που έχει οδηγήσει τον 24χρονο μπακ να συμφωνήσει με την διοίκηση της Μποαβίστα, όμως, λόγω του ban που έχει επιβληθεί από την FIFA, δεν μπορεί προς το παρόν να ενταχθεί στην ομάδα. Ετσι, παραμένει σε κατάσταση σταντ μπάι, κάνοντας προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και δεν αλλάζει στάση παρά το μπάσιμο της Λεχ Πόζναν.

Η πολωνική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τη στασιμότητα στην υπόθεση της Μπαβίστα, ωστόσο, ο «Λύρα» έχει αποφασίσει να περιμένει λίγο ακόμη την πορτογαλική ομάδα. Η Μποαβίστα έχει ήδη πουλήσει δύο παίκτες, τον Πέδρο Μαλχέιρο στην Τραμπζονσπόρ και τον Τσιντόζι στο Σινσινάτι, ακόμη όμως δεν μπορεί να απαλλαγεί από το ban και οι πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει και άλλη πώληση. 

Αυτός είναι και ο λόγος που δύο μεταγραφές που ανακοίνωσε η Μποαβίστα, ο Νιγηριανός μέσος Αλχασάν (συμφώνησε ως ελεύθερος) και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπρουνίνιο (αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μινέριο), παρότι έχουν συμμετάσχει σε αρκετά φιλικά, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και δεν θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα της Μποαβίστα με την Κάζα Πία το Σάββατο.

Πηγή: metrosport.gr