Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο: Ακόμα ένα όνομα για την επίθεση του ΠΑΟΚ έρχεται στο προσκήνιο μέσω δημοσιευμάτων, με τα Μέσα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του 20χρονου φορ από την Κολομβία που αγωνίζεται στην Γουότφορντ και είναι στην αναζήτηση ομάδας.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο έως το 2029 με την αγγλική ομάδα, ωστόσο δίνεται δανεικός συνέχεια, προκειμένου να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει εμπειρία, με τον δημοσιογράφο Pere Sierra να σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ένα τέτοιο deal με τον παίκτη, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

«Ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο (20) είναι πολύ κοντά στο να γίνει νέος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός θα ήταν δανεικός από τη Γουότφορντ. Το deal (που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2025) θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media ο Κολομβιανός ρεπόρτερ, με τον Χόρχε Καμπέσας Ορτάδο να είναι διεθνείς με την Κ20 της Κολομβίας έχοντας 20 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν (Κολομβία), New York Red Bulls (Αμερική) και Τζίλιγχαμ (Αγγλία).