Έβγαλε προβλήματα ο Ολυμπιακός στη φιλική ήττα με 4-3 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να τα ξαναδεί.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει στα επίσημα παιχνίδια να έχουν την εικόνα που έδειξαν από το 70’ και μετά.

«Προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Κάποιες φορές έχει βγει, αλλά σήμερα η Νότιγχαμ ήταν καλύτερη από εμάς. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις και πρέπει να βελτιωθούμε. Σε γενικές γραμμές ο στόχος μας είναι να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή και όχι στα τελευταία λεπτά.

Δεν ήταν μόνο οι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ που βοήθησαν. Κάναμε αρκετές αλλαγές που βοήθησαν. Δεν ξέρω αν στο 1-4 είχαμε κοιμηθεί και ξυπνήσαμε. Στο τέλος βελτιωθήκαμε και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σε γενικές γραμμές ο στόχος είναι να είμαστε πιο κινητικοί και να μην μένουμε πίσω. Το καταφέραμε στα τελευταία 20 λεπτά και θέλουμε στο τελευταίο φιλικό να έχουμε αυτή την εικόνα για 90 λεπτά», είπε ο Βάσκος τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της νέας σεζόν, που συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση των Πειραιωτών, ήταν ξεκάθαρος ότι ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

«Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έχουν περάσει δύο χρόνια χωρίς να το κερδίσουμε. Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια και να τα γιορτάσουμε ως πρωταθλητές. Θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο και για μία καλή πορεία στην Ευρώπη», ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ.