Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μανούχος για το κόψιμό του από τους πίνακες διαιτητών της Super League.

Mιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, μάλιστα, ο μέχρι τώρα διεθνής ρέφερι ανέφερε ότι τελείωσε η διαιτησία για εκείνον, χαρακτήρισε «πιθανώς καταδικαστικό» το ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ με τη γνωστή υπόθεση των δοκαριών, ενώ είπε ότι ξέρει ποιος του έκανε ζημιά.

«Το μάθαμε στην Κροατία μόλις προσγειωθήκαμε για ματς. Το όνομά μου γραφόταν από το Μάιο σε σάιτ οπαδικού περιεχομένου. Δεν ήταν ξαφνικό, το είχα δουλέψει. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο. Έπεσαν μέσα εννιά στα εννιά (σ.σ. τα δημοσιεύματα).

Στον αγώνα Κηφισιά - Ολυμπιακός η απόδοσή μου δεν ήταν η καλύτερη. Δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον για ένα ματς μέσα σε έξι χρόνια. Άδικο να καταδικάζονται. Ήταν σοβαρό το λάθος σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά πήρα και σωστές αποφάσεις.

Πιθανόν το ματς αυτό (Ατρόμητος - ΑΕΚ) να ήταν καταδικαστικό. Δεχθήκαμε μήνυμα από την επιτροπή διαιτησίας που έλεγε θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ενώ είχε βγει από τους πίνακες). Ο Άρης (σ.σ. Διαμαντόπουλος) ήταν πρώτος στη βαθμολογία.

Ξέρω ποιος μου έχει κάνει κακό. Το ξέρουν όλοι. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησία. Νιώθω ότι το άθλημα με πρόδωσε. Υπήρξαν ψεύτικα δημοσιεύματα ότι είχα χρηματιστεί. Έγραφαν ο "Μεζούρας" λες και δεν καταλαβαίνουμε ποιον εννοούν», δήλωσε ο Μανούχος.