Άρης: Τελείωσε ουσιαστικά χθες, με το φιλικό Άρη-Λαμίας, η προετοιμασία του Άρη για το νέο πρωτάθλημα, που αρχίζει την προσεχή Κυριακή για τους κιτρινόμαυρους, με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Το ρόστερ όμως είναι γεμάτο; Μάλλον όχι, γιατί λείπουν βασικά «κλειδιά» της ομάδας, όπως ο αριστερός μπακ, ο κεντρικός αμυντικός και ο σέντερ φορ, αρχικά, για να μην γράψουμε ότι χρειάζεται και αμυντικός χαφ, όπου υπάρχει όνο ένας ουσιαστικά, ο Ζουλ.  

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, είναι η μία από τις 3 ενδεκαδάτες κινήσεις, που έχει η ομάδα του Άρη στην ατζέντα της, αναζητώντας παίκτη πρώτης γραμμής και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία έχει θέσει ο Άκης Μάντζιος. Δηλαδή έναν στόπερ με ταχύτητα και ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια.

Μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Παπέ Αμπού Σισέ, οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν πάλι στην αγορά της Ισπανίας όπου ξεχώρισαν κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του Μαρκάο της Σεβίλλης. Ειδικά για τον Βραζιλιάνο όμως υπάρχει ένα ιατρικό ιστορικό που δεν κάνει τόσο ελκυστική την περίπτωσή του, τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη 1-2 παίκτες από την Ιβηρική οι οποίοι απασχολούν.

Φυσικά, όσο ο Άρης δεν βρίσκει στόπερ, στο περιβάλλον του θα συνεχίσει να ακούγεται το όνομα του Φαμπιάνο, ο οποίος διατηρείται στο «κάδρο».

Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη Θεσσαλονίκη, με τη σύντροφό του, που είναι Ελληνίδα και δίχως ομάδα, αφού μέχρι στιγμής ό,τι πρόταση έχει στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία, δεν πληροί τις οικονομικές του απαιτήσεις, όπως φυσικά και κάποιες ακόμα από την Ευρώπη ή την Βραζιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Άρης είχε μία επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή ξανά, τα προηγούμενα 24ωρα, περισσότερο διερευνητική, ώστε να δει τις διαθέσεις του, από τη στιγμή που ούτε αυτός βρίσκει στόπερ, αλλά ούτε και ο παίκτης – ομάδα.

Ο Φαμπιάνο δεν κλείνει την πόρτα στον Άρη, αλλά σε αυτή τη φάση θέλει να περιμένει λίγο ακόμα, για να δει εάν θα προκύψει τελικά κάτι από τη χώρα της Ασίας ή όχι, πριν κοιτάξει τις υπόλοιπες εναλλακτικές του. Φυσικά ο Άρης δεν πρέπει να… κρέμεται από τον Βραζιλιάνο και η περίπτωσή του δεν αποτελεί προτεραιότητα, όσο αυτός συνεχίζει να επιμένει προς τη Σαουδική Αραβία, συνεχίζοντας τις αναζητήσεις του στο εξωτερικό για κεντρικό αμυντικό.

Η περίπτωση του Φαμπιάνο πάντως, δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν, γιατί δημιούργησε ένα φοβερό δίδυμο με τον Μπράμπετς και θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα, γιατί δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, αλλά η οικονομική διαφορά με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προς το παρόν, δεν επιτρέπει προσέγγιση, αν και υπάρχουν ορισμένοι αισιόδοξοι, που αναφέρουν ότι «σύντομα θα έρθει πίσω στην ομάδα ο Βραζιλιάνος…»!

Πηγή: sfina.gr