Για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ και τα δεδομένα της συμφωνίας μίλησε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Το συμβόλαιο του μπορεί να πλησιάσει το ένα εκατομμύριο καθαρά και θα είναι πενταετές.  Ο παίκτης πληρώνει την εφορία που φτάνει το 45%. Ο Βιεϊρίνια θα παίξει σημαντικό ρόλο για να γνωρίσει τον Κουλιεράκη στο κοινό της Βόλφσμπουργκ. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ δεν ήθελε να τραβήξει άλλο η ιστορία με Κουλιεράκη και επεδίωξε να ολοκληρωθεί το deal. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπουργκ είχαν συμφωνήσει και είχαν υπογράψει. Είχαν συμφωνήσει πριν το παιχνίδι χθες. Η Άιντραχτ του ταίριαζε αλλά η μαχητικότητα, το ότι βάζει γκολ και ότι κάνει παιχνίδι από πίσω εντυπωσίασε τη Βόλφσμπουργκ και προχώρησε σε αυτή την πρόταση. 

Σας είχα πει ότι ο Κουλιεράκης τέλη Αυγούστου θα είναι στη Γερμανία. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι η Βόλφσμπουργκ, περίμενα κάτι μεγαλύτερο είναι η αλήθεια. Το μομέντουμ που γίνεται η μεταγραφή είναι κακό για τον ΠΑΟΚ».