Παίκτης της Βόλφσμπουργκ πρέπει να θεωρείται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, αφού όπως αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του.

Το «kicker» ανέφερε πως το deal αυτό είναι πλέον τελειωμένο τονίζοντας πως ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Σεμπάστιαν Σίντζιελορζ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και έκλεισε τη δουλειά.

Μάλιστα, γράφεται πως ο 20χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις και τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ θα αγγίζουν τα 11,75 εκατ. ευρώ ενώ στην συμφωνία προβλέπονται και ακόμη 3 ως μπόνους, αλλά κι ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν αποκαλύπτει.
 

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δούλευε εδώ και καιρό την περίπτωση του Κουλιεράκη, ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Sebastian Schindzielorz, έφερε εις πέρας την αποστολή του, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή. Η Βόλφσμπουργκ προσπαθούσε να τον κάνει δικό της κάτω από άκρα μυστικότητα και ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει από ιατρικά ενώ υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο. Το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 11.75 εκατ. ευρώ ενώ έχουν συμφωνηθεί άλλα 3 εκατομμύρια σε μπόνους», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν πως ο Κουλιεράκης θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για τους αγώνες των playoffs του Europa League.